Lomalaisen ja immigrantin aika on mennyt kuin siivillä. Huomenaamulla tulee kolme viikkoa siitä, kun auringon noustessa ajelin taksilla kohti uutta kotia, jännittävissä tunnelmissa. Ekoista viikoista kirjoittelen kuvituksin vähän myöhemmin, ensin vähän uudempia kuulumisia...

Huomenaamulla lennetään taas. Lähdemme Juhan työreissulle viikoksi New South Walesin osavaltioon, ensin Sydneyyn! Matkaseurana Ian ja Shirlene. Viikonloppuna luvassa surffausta ja beach volleyta Manly-beachillä, joka kuuluu olevan lajin koti Australiassa. AA-turnaukseen osallistutaan sekä tytöissä että pojissa, Shirlenen kanssa enemmänkin huvin vuoksi kuin urheilun kannalta. Säätiedotus kehottaa ottamaan aurinkorasvaa mukaan; +27-30 Celciusta. Alkuviikosta ajellaan autolla Canberraan ja sieltä lennetään keskiviikkona takaisin kotiin.

Niin, ja joulukortit pitäisi lähettää Suomeen, että ehtivät. Menevät nimittäin varsinaisella etanapostilla kun aikaa tuhlaantuu viikon verran. Vaihtaisivat etanat vaikka kenguruihin... Etanapostista tulikin mieleeni, että täällä se on sitä kirjaimellisesti - nimittäin tuntuvat kotiloille kirjekuoret maistuvan kovin hyvin meidän postilaatikossa!

See you soon!

(Briefly in English: Juha's working trip to New South Wales 9-13 Dec. Surfing and beach volley with Ian and Shirlene, Sunday tournament in Manly Beach, Sydney. By car to Canberra, then home Tuesday.)

22255.jpg