Olipa Tekniikka&Talous -lehdessä naseva artikkeli. Veipi ihan jalat suusta, näin vannoutuneelta pyöräilijältä. Vihersieluiselta. Painonsäätelijältä :)

Huomenna pitäisi hakeakin pyörä pois huollosta. Vaihteenvaihtaja räjähti viime viikolla, kun poljin (onneksi)  ylämäkeen kuntosalille. Kärvähti sitten osa takakumiakin siinä rytäkässä. Kehtasivat vielä väittää, että olin rasvannut ketjuja liikaa! (???)

Kuvassa tämä ketkuileva ystäväni 'Snow White'. Se vie minut kouluun, ruokaostoksille ja punttisalille tai pyykit pesulaan. Ei ole kuitenkaan 'Elinan' (klassinen Tunturini Suomessa) voittanutta.

Jos eivät pyöräilijän asiat ole ihan parhaitenpäin Suomessa tai ainakaan Helsingissä, niin täälläpä ne vasta ovatkin nurjasti. Koulumatkallani väistelen jo sujuvasti kaistaa vaihtavia autoja... Pyöräkaista kulkee usein parin autokaistan, vasemmalle kääntyvän ja suoraan menevän, välissä! Ei mitään erillistä kaistaa, rotvallilla erotettuna. Ehei. Tämän on autoilijan ihmemaa. Ihmettelevät moneen kertaan, että 'eikö teillä oikeasti ole autoa?' Tai: 'ette kai te kävellä sinne asti aio?' Ja sitten perään: 'Oh you Europeans...'.

377664.jpg